Поппфолк идолът Андреа призна, че била тормозена и бита от момчета в

...
Поппфолк идолът Андреа призна, че била тормозена и бита от момчета в
Коментари Харесай

Андреа се срина, шокираща изповед след зверството с Дебора

Поппфолк идолът Андреа призна, че била унизена и бита от момчета в учебно заведение. Тя споделя пред Глория Йорданова за тестванията в живота си, по този начин тя приемала насилието против нея. По думите й сама желала да се оправи с тях и по тази причина на никой не казвала, най-после родителите й видели, че е посинена и пребита и татко й се намесил като ходел в учебното заведение да се разправя с побойниците. 

Относно случая с Дебора, Андреа споделя, че я е докарал до цялостен срив, " аз съм доста прочувствена и това доста ми се отрази ", споделя певицата. Направих си две седмици отмора, лекарят ми предложи успокоителни, с цел да нямам тревога. Спрях алкохола, то беше елементарно за мен, тъй като в никакъв случай не съм имала потребност от него, просто имах потребност да не се усещам зле. Мисля, че за тия неща би трябвало да се приказва ", споделя Андреа, написа " Марица ". 
-->
Тя разкрива още за новия си клип, била чисто гола пред 50 индивида екип. Екранния й сътрудник й закривал гърдите, с цел да не е чак толкоз просташко. Тази продукция й коствала сред 60-70 хиляди лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР